FŐOLDAL

2015. jún. 5.

Petőfi és Kodály népe - ezt hallgassátok!

Elszorult szívvel és sajgó füllel adok hírt a történelmi  eseményről, ami dicső hazánk messze földön híres zenei hagyományainak kicsúcsosodását reprezentálja.

Szem- és fültanúi, szerencsés, kiválasztott részesei lehetünk annak a nagyszabású eseménysorozatnak, mely ország-világszerte tudatja a nagy hírt, és megosztja annak szaftos gyümölcsét, a nyár slágerét!



MR2 - Petőfi Rádió

Egy történelmi pillanat...


... két világ találkozása, a legjobb magyar producer, a legnépszerűbb magyar énekes,...

Dalpremier pénteken 7 óra után a Talpra magyarban!

PETOFILIVE.HU

Tudom, hosszú órákig kell még várnunk este 7-ig, amikor mindent megtudhatunk a nagy műről és annak alkotóiról - de addig is hallgassuk újra és újra az alábbi, magával ragadó kis részletet:


"A nyár slágere" - állítja Pixa és Kis Grófo a Bulibáró c. dalukról. :)Buda Márton meghallgatta a dalt és megmutatja nektek...#bulibáró #mulatási
Posted by MR2 - Petőfi Rádió 

**   **    **    **    **    **    **

Az "eseményről" hírt adtam, a kész produkciót, és a különböző véleményeket már mindenhol lehet hallani, olvasni; ezért sem gondolom, hogy ezzel itt (és a csoportban) foglalkozzunk.
Azonban ez a zeneszám több vonatkozásban szimbolizálja a jelenlegi helyzetet; zene, ízlés, kampány, média, disco, közönség, DJ-k...ezekről érdemes szót ejteni, és -lehetőleg tárgyilagosan- felmérni, hogy mi a fene van, és mi várható még.

**   **    **    **    **    **    **

Tökéletes reklám és témazáró: