FŐOLDAL

2014. nov. 28.

Politikusok és a DISCO

Még a politikusok is tudják, hogy a fiatalok szeretik a diszkót. Nem véletlen, hogy néhányan -a népszerűségük növelése érdekében- odamerészkednek akár a pulthoz is. De az sem kizárt, hogy van köztük, aki nem tettei az érdeklődést.


Prince Harry valószínűleg nem a királyi házban kapott neveltetése során vált a disco/zene kedvelőjévé, aki különösen az underground house és a kommersz dubstep zenét kedveli-, és dj ambíciói is voltak.

  Dj. Prince Harry

Prince Harry puts his DJ skills to the test:




Harry apja Prince Charles (Prince of Wales) is kedveli a tánczenét. Még a disco-pult mögé is beállt és látszólag érdeklődéssel fogadta az alapfokú oktatást.

Prince Charles Learns To Dj And Scratch!





A 2011-ben elhunyt Kim Dzsongil a politikában a kemény vonalat képviselte -Észak-Korea diktátora volt- és természetesen uralta a kultúra minden ágát; a zenét is (operákat írt és musicaleket állított színpadra).
A disco-világában is járatos volt, és világhírű dj-kel állt a pult mögött.
Diktátor a discoban:

droppin’ with carl cox & hot chick


Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin -a fenti diktátorhoz hasonlóan- mindenhez ért, mindenben jó.
Természetesen zongorázik, énekel és a diszkóban is járatos.

Egyik produkciónak DJ Smash (Andrei Shirman) elkészítette a dancefloor-mix verzióját:
Singing Putin on dancefloor: 'Blueberry Hill' in the Mix



Russian Prime Minister Vladimir Putin has made his debut as a singer on Russian radio with his recent rendition of 'Blueberry Hill' set to dominate the dance floor. ­The Russian station Radio 7 said that it played a mix featuring Putin's vocals four different times on Wednesday. The remix was done by well-known DJ Smash (Andrei Shirman), who sampled a recording of Putin performing Blueberry Hill in December of last year while participating in a charity concert in St. Petersburg. Putin sang and played piano for the event. The video featuring Putin's performance of the song was been posted on YouTube and has thus far received over 2 million views. When the electronic version of the song was released, Shirman told Russian journalists that he hoped that Prime Minister Putin would use the song as his ringtone. This might be an unrealizable dream, since during a 2010 meeting with workers from Norilsk Nickel, Putin said that he didn't own a cell phone.


Végül nézzétek és hallgassátok meg az ENSZ kórusát és szólistáit: