FŐOLDAL

2024. febr. 29.

Gusztafik Tibor köszöntője:


Best of 70!

A lemezlovas bemondja a mikrofonba az (év) számot: 1954!

A lemezbemutató szakma illusztris képviselői közül néhányan már hűtik a pezsgőt, ebben az esztendőben töltik be a 70-et!

 DJ Tyuki Dii (Tóth János Balaton északi partjának DJ legendája ünnepel.  Ugyancsak a mágikus balatoni háromszög, Alsóőrs-Balatonfüred-Veszprém vonzáskörzetében pörgeti a lemezeket, zsokézik évtizedek óta DJ Tóth Józsi is! Esztergomi barátom, Arany Elemér (Mr. Goldman), a Dunakanyar (Visegrád-Esztergom) éjszakai életének népszerű lemezlovasa, de sűrűn kalandozik Tata irányába is.

70 (!)  tekintélyt parancsoló életkor járhat néhány kellemetlen mellékhatással, sajog a derék, bizsereg a térd, csikorognak, az izületek…Amikor villódznak a fények, duruzsol a basszus, megdörren a motyó, azonnal elő jönnek az automatizmusok, ezek a fickók újra a régiek… A közel 50 éves szakmai tapasztalat, a rutin meg az évek nem hazudnak. Rengeteg helyszínen és alkalommal szórakoztattátok a nagyérdeműt, a zenei Know How benne van a füleitekben!  

Az „öreg fiúk” nem úgy festenek, mint egy rockbanda, amely búcsú turnéra készül,  ők nagyon is aktívak! Tyuki Dii saját netes rádiójához kagylózza az igényes, főleg amerikai zenéket, Tóth Józsi továbbra sem mond nemet a „jó bőrökre”, Arany Eli átértelmezte az ókori Pompeius-i mondást: Navigare necesse est„hajózni és diszkózni is muszály!”

Uraim: Dj Tyuki Dii, Dj Tóth Józsi, DJ Arany Eli, kedves 0070-s Disc Jockey Bondok Isten éltessen benneteket, eseménydús dísz zsoké pályátokra visszatekintve mostantól hivatalosan is hetvenkedhettek! Okozzatok még sok (zenei) örömet a törzsközönségnek!

Jó tanács! Fiúk, az összes gyertyát nehogy egyszerre gyújtsátok meg a szülinapi tortán, túl veszélyes! A rokonok könnyen hőgutát kaphatnak… Értesítsétek előre a tűzoltóságot. (Apropó: hogyan szól a DJ tűzriadó? earth, wind: And Fire!)

 (Isten éltesse a többieket is, akik a 70-t idén töltik be!)

Gusztafik Tibor: Volt egyszer egy lemezlovas

(Visszahozza az emlékeket!)