FŐOLDAL

2019. okt. 8.

Speciális DJ-tanfolyam: Sterbinárium!

A DJ tanfolyamok és táborok évtizedek óta igen népszerűek és eredményesek voltak, ami a körülményekhez, igényekhez rendszeresen igazodó, megújuló tematikának tulajdonítható - a népszerű, szakértő előadók és gyakorlatvezetők lelkiismeretes tevékenysége mellett.  

Ám az 1990-es évek végén olyan mértékű -zenei, technikai, disco-szakmai és szórakozási- változások történtek, melyeknek új -képzési és vizsgáztatási- módszerekkel  lehetett a leghatékonyabban megfelelni.

Ennek szellemében jött létre ez a tanfolyam, ami több évig sikeresen gazdagította a DJ képzés és vizsga választékát:



Egy rendhagyó tanfolyam-sorozat; az egyedi tematika és az oktatók/gyakorlatvezetők összeállítása elsősorban Sterbinszy Károlynak köszönhető. Az ő népszerűsége, vitathatatlan szakmai tudása jelentette a garanciát, valamint Bárány Attila és a többi neves DJ, akik a tanfolyamhallgatók százait vonzották és vezették be a szakmába.

Az alábbi tájékoztatóból megállapítható, hogy ez egy technikás-mixelő speciális tanfolyam, melyen elsősorban house és funky zene lemezjátszókon történő mixelésével, bemutatásával foglalkoznak.

(Az egyéb, és a "hagyományos" irányzatok képviselői továbbra is megtalálják a nekik megfelelő képzési és képesítési lehetőségeket.)








Akik ezen a tanfolyamon vettek rész -függetlenül attól, hogy jelentkeztek-e szakvizsgára- , ilyen oklevelet kaptak:




Ízelítő a korszak zenéjéből - a tanfolyamvezető bemutatásában:



Egy régi beszélgetésben: Sterbinszky Károly