FŐOLDAL

2024. jan. 20.

DJ NAGYIK





VIKA, A DJ NAGYI + ÓDA A BOLDOGSÁGHOZ

Vika, a DJ nagyi: A 84 éves Vika a varsói klubélet sztárja. Karizmatikus DJ és színes egyéniség, aki kiáll az emberi jogokért is. Fiatalokkal veszi körül magát, akik mind ilyen nagyit szeretnének. Az életkor pusztán egy szám – mondja nekik. Az életet a végsőkig kívánja ünnepelni, életörömét másokkal is megosztani, és mindenkit arra bátorít, hogy teljes életet éljen. Vika igazi inspirációt jelent a fiatal és idős generációnak egyaránt. Az idő múlását azonban ő sem tagadhatja. Amikor egészsége hirtelen romlani kezd, kérdés, hogy saját családja körében is ilyen népszerű-e, mellette állnak-e? 

A 84 éves DJ Vika a varsói éjszakai klubok sztárja. Karizmatikus és színes, nem hajlandó megöregedni. De vajon ez örökké tarthat? A „Vika!” egy olyan nő keserédes portréja, akinek szembe kell néznie az öregedéssel, mégis a végsőkig ünnepli az életet.



Rendező: Agnieszka Zwiefka
Forgatókönyvíró: Agnieszka Zwiefka
Zene: Päivi Takala
Szereplők: Wirginia Szmit
Ország: Lengyelország
Premier: 2023 | HBO Max (2024.01.28.)






Magyarország legnagyobb presztizsű és látogatószámú független filmfesztiválja a BIDF! Az ország 16 városában vagyunk jelen kultúrális és közhasznú, nonprofit oktatási programjainkkal.


A japán nagyi: 

DJ Sumirock



A 79 éves svéd lemezlovas, Madelein Mansson: